برگزاری جشن انقلاب در واحد اسکو
1399/11/15

به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی مراسمی با حضور امامان جمعه شهرستان، فرمانده محترم سپاه و جمعی از مدیران ادارات شهرستان اسکو برگزار و مسئول جدید بسیج دانشجویی شهرستان معرفی گردید

در ابتدای این مراسم دکتر آیدین باقرزادع کثیری، رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد اسکو ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی بر ادامه راه این شهیدان و مسئولیت خطیر قشر دانشگاهی در استواری بر شعارهای انقلاب تاکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین مرادپور، امام جمعه محترم شهر اسکو نیز بر لزوم توجه جدی جوانان علی الخصوص قشر دانشگاهی کشور بر سخنان رهبر کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی(ره) اشاره کرده و خواستار پایبندی به اصول انقلاب و ارجحیت نهادن آن بر منافع شخصی گردید و در قبال فشارهای ناجوانمردانه و همه جانبه دشمن انقلا دانشگاهیان را عامل موثر بیداری و شناساندن پیام واقعی انقلاب عنوان کرد.

فرمانده سپاه شهرستان، جناب سرهنگ رضایی نیز با تاکید بر ایستادگی در اصول انقلاب اسلامی و پشتیبانی از مقام معظم رهبری بر هجمه های دشمن به سپاه اشاره کرده و گفت:

دلیل اصلی این هجمه ها بر همگان عیان است چرا که دشمن خوب میداند وقتی حضرت امام(ره) فرمودند" اگر سپاه نبود، کشور هم نبود" یعنی سپاه به کسی باج نخواهد داد و اولیت اول و آخر آن حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی وادامه دهنده راه شهداست.

در پایان مراسم نیز حاج آقا نصیری معرفی مسئول جدید بسیج دانشجویی شهرستان اسکو معرفی گردید.

یوم الله 22 بهمن مبارک باد 1399/11/20
بیست و دو بهمن سرآغاز پیروزی ملت ایران بر مستکبران و غارتگران، 22 بهمن‏‎ ‎‏سرآغاز برچیده شدن دستگاه ستمگری طاغوتیان، و 22 بهمن سرآغاز حکومت الله بر‏‎ ‎‏جهان، 22 بهمن سرآغاز برافراشته شدن پرچم عدالت اسلامی و بیداری مستضعفان، بر‏‎ ‎‏کشور و ملت بزرگ ایران و بر جمیع مسلمانان و مستضعفان و محرومان مبارک باد.‏ ‏‏روح الله الموسوی الخمینی‏ ‏
تجلیل از بانوان همکار به مناسبت تولد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن 1399/11/15
به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن از بانوان همکار تجلیل شد.