تجلیل از بانوان همکار به مناسبت تولد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن
1399/11/15

به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن از بانوان همکار تجلیل شد.

دکتر آیدین باقرزاده کثیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو با حضور در محل خدمت بانوان همکار واحد ضمن تشکر و تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و با اشاره به نقش پررنگ و مهم بانوان همکار در مدیریت خانواده و نیز مسئولیتهای اجتماعی در محیط کار علی الخصوص در انجام امور محوله دانشگاهی با اهدای شاخه گل از ایشان تجلیل و مراتب تشکر و قدردانی خود را اعلام کرد.

برگزاری جشن انقلاب در واحد اسکو 1399/11/15
به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی مراسمی با حضور امامان جمعه شهرستان، فرمانده محترم سپاه و جمعی از مدیران ادارات شهرستان اسکو برگزار و مسئول جدید بسیج دانشجویی شهرستان معرفی گردید
خجسته میلاد بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر و زن گرامی باد 1399/11/15
میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم و قله رفیع فضائل صدیقه کبری، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و هفته‌ی بزرگداشت مقام زن و روز مادر را به همه مادران تبریک و تهنیت می‌گوئیم.