پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به مناسبت روز دانشجو
1399/09/16

دکتر آیدین باقرزاده کثیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو با گرامیداشت 16 آذر، ضمن تبریک این روز به دانشجویان، آنرا روز حماسه سازی دانشجویان کشور در مقابل استکبار جهانی و نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی قلمداد کرد.

در این پیام آمده است:   اعتراض دانشجویان در 16 آذر 1332به سفر نیکسول رئیس جمهور ایالات متحده روح استکبار ستیزی، استقلال خواهی ، عدالت طلبی و آزادی خواهی دانشجویان ایران را به گوش جهانیان رسانید و خون آن سه شهید در سنگ فرشهای دانشکده فنی تهران، درخت جنبش دانشجویی ایران را آبیاری نمود.

هرچند مستکبران جهانی هرگز فکر نمیکردند این شهداپله آغازین جنبشی باشند که با رهبری امام راحل(ره) به انقلاب شکوهمند اسلامی ختم شده و بتواند مسیر ایستادگی مظلومان جهان در مقابل مستکبرین را هموار نماید.

جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد بر حسب سوابق تحصیلی(بدون کنکور) 1399/09/25
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو در رشته های مهندسی معماری و مکاترونیک بدون کنکور دانشجو می پذیرد.
ولادت حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق(ع) گرامی باد 1399/08/12
ولادت حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق(ع) گرامی باد