ولادت حضرت علی (ع) و روز مرد مبارک باد
1398/12/17

ساقه های نیلوفری از پایه های عرش بالا رفته و سریر ولایت را به عطر وجودی خود آراسته اند، تا او بیاید و بر تکیه گاه پوشیده از رازقی آن تکیه زند. درون کعبه چه غوغایی است امروز! ملائک، بال در بالْ گستره آسمان ها را پوشانیده اند و جبرائیل و میکائیل و اسرافیل حلقه خانه کعبه شدند تا پر به نور وجود او بسایند!

طنین نام او هلهله شادی ملائک است. جام های افلاکیِ عاشقان به سوی او می آیند و گیسوان سیاه شبْ به یُمن وجود او گل خنده های نقره ای را در میان آبشار آسمانی اش تقسیم می کند؛ چرا که امشب علی علیه السلام می آید!…

قابل توجه دانشجویان گرامی 1399/01/30
با توجه به شیوع بیماری کرونا و وظیفه ملی در مقابله با آن و آغاز فعالیت بخش اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو بصورت دورکاری و حضور حداقلی کارمندان آن، از دانشجویان گرامی خواهشمند است قبل از حضور فیزیکی در دانشگاه باتلفن های زیر تماس حاصل فرمایند. 041-33227461 041-33227462 041-33227463
حلول ماه رمضان ماه رحمت و غفران الهی مبارک باد 1399/02/06
رمضان فرصتی استثنایی است که لحظه لحظه آن را باید قدر دانست .برای بهره مند شدن از فیوضات ماه میهمانی خدا باید یک برنامه عبادی روزانه برای خود ترسیم نماییم.در روایات اهل البیت علیهم السلام این برنامه روزانه عبادی برای ما ترسیم شده است .