دیدار دانشگاهیان واحد اسکو با امام جمعه شهرستان به مناسبت دهه فجر
1398/11/12

در این دیدار دکتر آیدین باقرزاده ضمن عرض تبریک به مناسبت آغاز این دهه بر پایداری دانشگاهیان بر اصول انقلاب و آرمانهای امام راحل تاکید کردند.

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مرادپور، امام جمعه محترم شهر اسکو نیز ضمن ابراز خرسندی از مسیر پیشرفتهای صورت گرفته در حیطه دانشگاهی و به طبع آن در حیطه فرهنگی ابراز داشت،

امروزه به حول و قوه الهی انقلاب اسلامی به ثبات خود رسیده است و بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری نیز تاکید بر این امر دارد که حال که گام ول با تمامی کاستی ها و پیشرفتها به سرانجام رسیده باید در گام دوم انقلاب باید با تلاش دوچندان خود بتوانیم به آرمانها و شعارهای انقلاب اسلامی پایبند باشیم و در این جهت نسبت به شناساندن تفکر راستین حضرت امام خمینی(ره) به جوانان قدم برداریم.

وی عنوان کرد:  دانشگاه به عنوان یکی از سنگرهای اصلی دفاع از انقلاب اسلامی همواره مطرح بوده و دشمنان نیز بر این امر واقفند و تمام تلاش خود را به نفوذ در این رکن نظام انجام میدهند و بحمدالله با هوشیاری دانشگاهیان عزیز نتوانسته اند تا کنون به امر نائل آیند و با پشتوانه خدا و زحمات اعضای خانواده دانشگاه هرگز نمیتوانند به نیت پلید خود دست یابند.

فرارسیدن دهه فجر انقلاب شکوهمند اسلامی ایران مبارک باد 1398/11/12
شعار اصلی و محوری دهه فجر امسال «تداوم اقتدار و عزت انقلاب اسلامی در پرتو ولایتمداری، همدلی و همزبانی دولت و ملت»