با حضور رئیس و جمعی از دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو صورت گرفت:
1398/10/29

دیدار با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه محترم تبریز با حضور رئیس و جمعی از دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو صورت گرفت:

در این دیدار دکترسید محمد آل هاشم ، نماینده ولی فقیه در استان ضمن خوش آمد گویی به حضار عنوان کرد:

درگیر شدن دانشگاه با مسائل کشور،  تربیت فرهنگی و اخلاقی و هویتی دانشجویان و صیرورت و تحول دائمی در محیط دانشگاه از الزامات مد نظر مقام معظم رهبری برای داشتن دانشگاهی است که در تربیت قوه عاقله کشور میتواند ایفای نقش کند.

تربیت قوه عاقله و تربیت معنوی دانشجویان، تربیت جوانان با ایمان و با شرف ، اهل اقدام ، اهل تلاش، دارای اعتماد به نفس و حق پذیر و تقویت جوانی که در برابر ظلم بایستد و اما در مقابل برادر مومن با مهربانی و گذشت رفتار کند.

دیدار دانشگاهیان واحد اسکو با امام جمعه شهرستان به مناسبت دهه فجر 1398/11/12
به مناسبت آغاز دهه فجر دکتر آیدین باقرزاده کثیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به همراه جمعیکارکنان این واحد دانشگاهی به دیدار امام جمعه شهرستان رفتند
حلول ماه رمضان ماه رحمت و غفران الهی مبارک باد 1399/02/06
رمضان فرصتی استثنایی است که لحظه لحظه آن را باید قدر دانست .برای بهره مند شدن از فیوضات ماه میهمانی خدا باید یک برنامه عبادی روزانه برای خود ترسیم نماییم.در روایات اهل البیت علیهم السلام این برنامه روزانه عبادی برای ما ترسیم شده است .