بیانیه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحداسکو در رابطه با شهادت سردار سلیمانی
1398/10/14

وَلا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقون

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو در پی اقدام خصمانه رژیم جنایتکار آمریکا در ترور علمدار تشیع، سردار سلیمانی بیانیه ای صادر کردند.پپ

در این بیانیه آمده است :

ما جامعه دانشگاهی ضمن محکومیت این اقدام جنایتکارانه آمریکا شهادت سردار رشید و دلاور اسلام و ایران ، فرمانده غیور سپاه قدس ، حامل نشان عالی ذولفقار و سایر فرماندهان مبارزه با تروریسم به ویژه مجاهد خستگی ناپذیر ابومهدی المهندس را به محضر امام عصر (عج) و مقام معظم رهبری مدظله العالی ، همرزمان، خانواده ایشان و تمامی ملت شهید پرور ایران تبریک و تسلیت عرض می نماییم.

بازدید ریاست واحد اسکو از جلسه امتحانات دی ماه 1398 1398/10/15
دکتر باقرزاده کثیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو با حضور در سالن امتحانات واحد بر نحوه برگزاری امحانات نظارت کرد.
حلول ماه رمضان ماه رحمت و غفران الهی مبارک باد 1399/02/06
رمضان فرصتی استثنایی است که لحظه لحظه آن را باید قدر دانست .برای بهره مند شدن از فیوضات ماه میهمانی خدا باید یک برنامه عبادی روزانه برای خود ترسیم نماییم.در روایات اهل البیت علیهم السلام این برنامه روزانه عبادی برای ما ترسیم شده است .