بیانیه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحداسکو در رابطه با شهادت سردار سلیمانی
1398/10/14

وَلا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقون

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو در پی اقدام خصمانه رژیم جنایتکار آمریکا در ترور علمدار تشیع، سردار سلیمانی بیانیه ای صادر کردند.پپ

در این بیانیه آمده است :

ما جامعه دانشگاهی ضمن محکومیت این اقدام جنایتکارانه آمریکا شهادت سردار رشید و دلاور اسلام و ایران ، فرمانده غیور سپاه قدس ، حامل نشان عالی ذولفقار و سایر فرماندهان مبارزه با تروریسم به ویژه مجاهد خستگی ناپذیر ابومهدی المهندس را به محضر امام عصر (عج) و مقام معظم رهبری مدظله العالی ، همرزمان، خانواده ایشان و تمامی ملت شهید پرور ایران تبریک و تسلیت عرض می نماییم.

بازدید ریاست واحد اسکو از جلسه امتحانات دی ماه 1398 1398/10/15
دکتر باقرزاده کثیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو با حضور در سالن امتحانات واحد بر نحوه برگزاری امحانات نظارت کرد.
بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی در پی شهادت سپهبد قاسم سلیمانی 1398/10/14
در پی شهادت سپهبد قاسم سلیمانی، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بیانیه ای بر لزوم انتقام خون این شهید بزرگوار اسلام تأکید کرد