هفته بسیج گرامی باد
1398/09/02

روز‌های هفته بسیج به این شرح نامگذاری شده است: «بسیج؛ مقاومت، ایثار و شهادت»، «بسیج؛ اخلاق و معنویت»، «بسیج؛ علم و فناوری»، «بسیج؛ سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی»، «بسیج؛ فرهنگ و بصیرت»، «بسیج؛ دفاع و امنیت» و «بسیج؛ اقتصاد مقاومتی و جهاد خدمت رسانی».

پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به مناسبت روز دانشجو 1398/09/16
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکودر پیامی، فرارسیدن ۱۶ آذرماه را به دانشجویان تبریک گفت. آیدین باقرزاده کثیری،‌ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو در پیامی سالگرد حماسه ۱۶ آذر را به جامعه دانشگاهی کشور علی الخصوص دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.
حلول ماه رمضان ماه رحمت و غفران الهی مبارک باد 1399/02/06
رمضان فرصتی استثنایی است که لحظه لحظه آن را باید قدر دانست .برای بهره مند شدن از فیوضات ماه میهمانی خدا باید یک برنامه عبادی روزانه برای خود ترسیم نماییم.در روایات اهل البیت علیهم السلام این برنامه روزانه عبادی برای ما ترسیم شده است .