هفته بسیج گرامی باد
1398/09/02

روز‌های هفته بسیج به این شرح نامگذاری شده است: «بسیج؛ مقاومت، ایثار و شهادت»، «بسیج؛ اخلاق و معنویت»، «بسیج؛ علم و فناوری»، «بسیج؛ سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی»، «بسیج؛ فرهنگ و بصیرت»، «بسیج؛ دفاع و امنیت» و «بسیج؛ اقتصاد مقاومتی و جهاد خدمت رسانی».

پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به مناسبت روز دانشجو 1398/09/16
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکودر پیامی، فرارسیدن ۱۶ آذرماه را به دانشجویان تبریک گفت. آیدین باقرزاده کثیری،‌ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو در پیامی سالگرد حماسه ۱۶ آذر را به جامعه دانشگاهی کشور علی الخصوص دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.
برگزاری مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در واحد اسکو 1398/10/09
مراسم بزرگداشت سالروز حماسه 9 دی ، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت همزمان با سراسر دانشگاه های آزاد اسلامی کشور، در واحد اسکو برگزار گردید.