نامگذاری کلاسهای درس به نام شهدای مدافع حرم
1398/08/21

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به مناسبت هفته وحدت و همزمان با مراسم اهدای جوایز منتخبین مسابقات قرآنی مشور، ضمن محکومیت اقدام ناشایست و اعلام انجزار از مسببان جریان شهید زدایی، اقدام به نام گذاری کلاسهای این واحد به نام مقدس شهدای مظلوم مدافع حرم کرد.

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مرادپور، امام جمعه محترم شهرستان اسکو نخستين فضيلت شهدا حيات دائمي آن‌ها شمرده می شود. دوم اين‌كه به آن‌ها از جانب خداوند متعال رزق داده مي‌شود. فضيلت سوم را در ﴿فَرِحِيْنَ بِمَا آتَاهُمُ اللهُ، اين گونه بيان فرمود: آن‌ها هميشه در نعمت‌هايي كه خداوند به آن‌ها عطا فرموده، شاد و مسرور هستند.

چهارمين فضيلت اين است: ﴿وَيَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذِيْنَ لَمْ يَلْحَقُوا بِهِمْ؛ آن‌ها نسبت به بستگان خويش كه در دنيا گذاشته بودند، شاد مي‌باشند كه آن‌ها در دنيا مانده، در انجام اعمال نيك و جهاد مشغول هستند و هنگامي كه وارد اين مكان بشوند، به همين نعمت‌ها و درجات نايل مي‌گردند.

دکتر آیدین باقرزاده کثیری رئیس واحد این حرکت را مایه مباهات وموجب خیر و برکت در این سنگر علم و دانش دانست و افزود، دشمنان بدانند که یاد و خاطره شهدای والامقام و گرانقدر در عمق دل ملت شهیدپرور وخادمان سنگر علم و دانش زنده بوده و خواهد ماند.

وی افزود اقدام خصمانه پیاده نام دشمن در داخل نمیتواند رنک و بوی شهادت را کمرنگ کند.

برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت هفته دفاع مقدس 1398/07/08
به همت دفتر فرهنگ اسلامی واحد اسکو، ایستگاه صلواتی در سالن طبقه اول ساختمان اصلی واحد برپا گردید.
تقدیر فرمانده سپاه شهرستان از مسئولین واحد اسکو 1398/07/08
سرهنگ پاسدار، محمد رضائی فرماندهی محترم سپاه شهرستان اسکو از فعالیتهای فرهنگی واحد اسکو تقدیر کرد.