تقدیر فرمانده سپاه شهرستان از مسئولین واحد اسکو
1398/07/08

سرهنگ پاسدار، محمد رضائی فرماندهی محترم سپاه شهرستان اسکو در حاشیه مراسم رونمایی از کتیبه های مزین به نام شهدا بر سردرب کلاسهای درس واحد اسکو ضمن تقدیر از فعالیتهای فرهنگی واحد اسکو بر لزوم همیاری کلیه ارگانها و سازمانهای کشور در گرامی داشت یاد و نام شهدای این مرز و بوم تاکید کرده و  دانشگاه آزاد اسلامی را آغازگر این مسیر دانست و اذعان کرد: امیدواریم سایر مسئولان شهرستان با الگوبرداری از دانشگاه مانع از شهید زدایی  عوامل بیگانه در سطح کشور باشند.

برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت هفته دفاع مقدس 1398/07/08
به همت دفتر فرهنگ اسلامی واحد اسکو، ایستگاه صلواتی در سالن طبقه اول ساختمان اصلی واحد برپا گردید.
برگزاری مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در واحد اسکو 1398/10/09
مراسم بزرگداشت سالروز حماسه 9 دی ، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت همزمان با سراسر دانشگاه های آزاد اسلامی کشور، در واحد اسکو برگزار گردید.