تقدیر فرمانده سپاه شهرستان از مسئولین واحد اسکو
1398/07/08

سرهنگ پاسدار، محمد رضائی فرماندهی محترم سپاه شهرستان اسکو در حاشیه مراسم رونمایی از کتیبه های مزین به نام شهدا بر سردرب کلاسهای درس واحد اسکو ضمن تقدیر از فعالیتهای فرهنگی واحد اسکو بر لزوم همیاری کلیه ارگانها و سازمانهای کشور در گرامی داشت یاد و نام شهدای این مرز و بوم تاکید کرده و  دانشگاه آزاد اسلامی را آغازگر این مسیر دانست و اذعان کرد: امیدواریم سایر مسئولان شهرستان با الگوبرداری از دانشگاه مانع از شهید زدایی  عوامل بیگانه در سطح کشور باشند.

برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت هفته دفاع مقدس 1398/07/08
به همت دفتر فرهنگ اسلامی واحد اسکو، ایستگاه صلواتی در سالن طبقه اول ساختمان اصلی واحد برپا گردید.
حلول ماه رمضان ماه رحمت و غفران الهی مبارک باد 1399/02/06
رمضان فرصتی استثنایی است که لحظه لحظه آن را باید قدر دانست .برای بهره مند شدن از فیوضات ماه میهمانی خدا باید یک برنامه عبادی روزانه برای خود ترسیم نماییم.در روایات اهل البیت علیهم السلام این برنامه روزانه عبادی برای ما ترسیم شده است .