اقتدار سپاه، اقتدار کشور است.
1398/04/30

خبر توقیف کشتی انگلیسی توسط غیور مردان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سبب همدلی میان مردم و سپاه، فوران حس میهن پرستی و غرور مضاعف در بین مردم کشور عزیزمان شده است.

غروری وصف ناپذیر که ریشه در غلبه بر ظلم های تاریخی استعمار روباه پیر بر این مرز و بوم دارد. هرچند دشمنان داخلی و خارجی نظام مقدس اسلامی سعی در القای توقیف غیرقانونی این کشتی را دارند لیکن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای علت توقیف کشتی انگلیسی را ایجاد آلودگی محیط زیست و به درخواست سازمان بنادر و کشتیرانی و با حکم قضایی توسط نیروی دریایی سپاه اعلام کرده است.

با اینحال آنچه موجب خوشحالی است همدلی بیش از بیش مردم با سپاه در راستای اهداف این عمل و قابل ستایش خواندن آن است، همدلی که سبب نا امیدی دشمنان انقلاب و شکست پروژه های ایجاد شکاف میان مردم و سپاه شده و بر عصبانیت آنان افزوده و اقتدار سپاه با پشتوانه مردم را به جهانیان به اثبات رسانده است.

آیدین باقرزاده کثیری

هفته دولت گرامی باد 1398/06/02
هفته دولت، هفته اقتدار و پیروزى دولتى است که حمایت و پشتیبانى میلیونها تن از ملت خود را همراه دارد. هفته دولت، هفته سپاس و قدردانى از دولتى است که هدفش اجراى حدود الهى و احکام آسمانى اسلام و ایجاد جامعه اى سرشار از عدالت، نظم و امنیت است. این هفته مبارک بر همه دولت مردانى که وجود خویش را وقف خدمت به اسلام و جامعه کرده اند، خجسته و فرخنده باد.
برگزاری جلسه ویژه دهه کرامت 1398/04/29
به مناسبت دهه کرامت جلسه ای با سخنرانی امام جمعه محترم شهرستان اسکو، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مرادپور و با شرکت اساتید و کارکنان واحد برگزار گردید.