بیانیه دانشگاهیان واحد اسکو: من یک سپاهی ام ..
1398/01/28

سخنان یاوه گویانه وبی خردانه اخیر رئیس جمهور آمریکا،سندی جدید وتازه از ماهیت اصلی و واقعی شیطان بزرگ (آمریکا) علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است .

اقدام ماجرا جویانه دولت ترامپ در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه های تروریستی که نشانه ترس از قدرت و توان باز دارندگی این نهاد انقلابی است . استفاده از واژه جعلی به جای خلیج همیشه فارس،خروج از برجام،تشدید تحریم های اقتصادی ودخالت در امور داخلی دور جدیدی از سیاست های شکست خورده خود را متوجه میراث ماندگار انقلاب اسلامی که به تعبیر معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) (اگر سپاه نبود کشور هم نبود) کرده است.

در شرایطی سپاه عزیز فاتح میدان جنگ های نیابتی علیه ایران اسلامی در کارزار عراق و سوریه شده است اتهام تروریستی بودن این نهاد تاثیر گذار در منطقه از سوی حامیان تروریسم دولتی و بین المللی طنز سیاسی به حساب خواهد آمد.

این اقدام مداخله گرایانه و خصومت آمیز آمریکا در حالی صورت گرفت که خود حامی تروریست در منطقه وجهان است ونمونه بارز آن سکوت در برابر بمباران شیمیایی ایران توسط رژیم بعث،حملات وحشیانه رژیم غاصب و جعلی ورو به موت صهیونیستی به مردم غزه،قتل عام مسلمانان میانمارو کشتار کودکان بی دفاع وزنان یمنی توسط آل سعود است و همچنین حمایت های مالی و تسلیحاتی از گروه های تروریستی در دهه های اخیر در منطقه همواره مشهود بوده وهست.

دولت مردان آمریکایی خوب میدانند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تنها مانع استوار وقوی در برابر دستیابی به اهدافشان در منطقه خاورمیانه است لذا دشمنی و بغض آنها علیه فرزندان برومند وجان برکف ملت در نیرو های مسلح بویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امری طبیعی است .

لذا ما دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو اعم از اساتید و کارکنان ودانشجویان ضمن محکومیت این سخنان سخیف و وقیحانه دولت آمریکا ، در راستای بیعت وادای احترام به مقام والای شهدای گرانقدر و شهدای مظلوم مدافعین حرم و امام راحل رضوان ا...تعالی علیه ومنویات مقام عظمای ولایت حضرت آیت ا... خامنه ای حمایت همه جانبه خود را با تمام قوا از این نهاد مقدس اعلام میداریم.

والحمدلله قاصم الجبارین والظالمین

آیدین باقرزاده کثیری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو

مراسم جشن نیمه شعبان در واحد اسکو 1398/01/28
مراسم جشن نیمه شعبان در واحد اسکو زمان شنبه ساعت 12 در نمازخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو
اعلام آمادگی دانشگاه آزاداسلامی برای کمک به سیل زدگان کشور 1398/01/20
به اطلاع کلیه اساتید، همکاران و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی می رساند با توجه به اعلام هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی شماره حسابی برای دریافت کمکهای نقدی تخصیص یافت.