سالروز ولادت حضرت سيد الشهداء ابى عبدالله(عليه السلام) و ولادت پرچمدار كربلا حضرت اباالفضل العباس
1398/01/20
سالروز ولادت حضرت سيد الشهداء ابى عبدالله(عليه السلام) و همچنين ولادت پرچمدار كربلا حضرت اباالفضل العباس را به همه دوستداران خاندان گرامى پيامبر(صلى الله عليه وآله) تبريك و تهنيت عرض مى كنيم.

اعلام آمادگی دانشگاه آزاداسلامی برای کمک به سیل زدگان کشور 1398/01/20
به اطلاع کلیه اساتید، همکاران و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی می رساند با توجه به اعلام هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی شماره حسابی برای دریافت کمکهای نقدی تخصیص یافت.
رهبر معظم انقلاب سال ١٣٩٨ را سال «رونق تولید» نام‌گذاری کردند 1398/01/18
باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیدا کند رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به‌ مناسبت آغاز سال ۱٣٩٨ هجری شمسی، با تبریک به همه هم‌میهنان و ایرانیان به ویژه خانواده‌ معظّم شهیدان و جانبازان و خانواده‌های آنها، و درود فراوان به روح مطهّر امام بزرگوار و ارواح مطهّر شهیدان، سال جدید را سال «رونق تولید» نام‌گذاری کردند.