میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر مبارک باد
1397/12/06

بیستم جمادی الثانی هر سال، روزی پر از خاطره و معنویت است؛ خاطراتی شیرین از مادران مهربان،فرزندان با محبت و همسران با وفا ؛ این روز به یُمن ِ زاد روز بانوی نمونه اسلام، فاطمه زهرا ( سلام الله علیها) ، روز مادر نام گرفته است ؛ بانویی كه گل سرسبد تمام بانوان عالم است؛ تنها زنی كه پدرش معصوم ، شوهرش معصوم و خودش نیز معصوم بوده و پیامبر گرامی اسلام (ص) به او لقب " اُم ابیها "  داده است،یعنی زنی كه برای پدرش همچون مادر بود.

زندگی و سیره ی حضرت زهرا( س) به قدری آموزنده و جذاب است كه هر زن آزاده ای در جهان او را چونان قدیسه ای تحسین می كند؛ زنی كه تولدش از دامن خدیجه كبری ، همسر پیامبر گرامی اسلام (ص) و در كانون نخستین خانواده اسلامی با نغمه های آسمانی و تسبیح قدسیان همراه شد و شب میلادش را عرشیان به بانگ تكبیر و تسبیح جشن گرفتند و خداوند لقب كوثر به او عطا كرد؛ زیرا وی سرچشمه ی تمام خوبی های جهان است.

اگر روزی باید روز زن یا روز مادر باشد،چه روزی والاتر و افتخارآمیزتر از روز ولادت با سعادت فاطمه زهرا سلام الله علیهاست؛

زنی كه افتخار خاندان وحی است و چون خورشیدی بر تارك اسلام عزیز می درخشد."

تجلیل از مقام شامخ زن به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) 1397/12/07
به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و روز زن و مادر از همکاران و اساتید خانم تجلیل شد.
برگزاری کارگاه اخلاق مدیران شهرستان اسکو 1397/12/06
برگزاری کارگاه اخلاق مدیران شهرستان اسکو با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مرادپور، امام جمعه محترم شهرستان اسکو و مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو