دانشگاهیان محور مطالبات رهبری در گام دوم انقلاب اسلامی
1397/11/28

حجت‌الاسلام مصطفی رستمی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری  گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری در زمینه تمدن‌سازی اسلامی در بیانیه «گام دوم انقلاب اسلامی»، گفت: مقام معظم رهبری در فصل جدید انقلاب اسلامی، تأکید فراوانی بر گسترش و تولید محتوای تمدن اسلامی دارند. بدنه پیشروی دانشگاهیان باید در راستای مطالبه رهبر فرزانه انقلاب در ساختن یک تمدن اسلامی مبتنی بر ایمان توحیدی، اهتمام داشته باشند.

رئیس نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در رابطه با مخاطبان اصلی بیانیه «گام دوم»، ادامه داد: معتقدیم مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه‌های مختلف به عنوان مثال علم و پژوهش، معنویت و اخلاق، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال، آزادی، عزت ملی و سیاست خارجی و سبک زندگی، همگی به عنوان مطالبات عمومی از جامعه هستند ولی مخاطب اصلی این مطالبات، دانشگاه و دانشگاهیان هستند.

رستمی تصریح کرد: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در جهت محتوای پیام رهبری و مطالبات ایشان از ملت ایران و جوانان، رویکردهای ویژه‌ای اتخاذ می‌کند و در این راستا از تمام داشته‌ها استفاده بهینه را خواهد داشت.

وی با اشاره به ظرفیت‌های ویژه استادان در تحقق مطالبات مقام معظم رهبری ذیل بیانیه «گام دوم» تصریح کرد: استادان دانشگاه محوریت هر حرکتی را بر عهده دارند؛ آنها تولیدکننده علم در مباحث چندگانه مطرح‌شده از سوی رهبری هستند و از طرفی هم به عنوان بسیج‌کننده امکانات دانشگاه و ظرفیت‌های دانشجویی در این حرکت ایفای نقش می‌کنند.

میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر مبارک باد 1397/12/06
( بیستم جمادی الثانی ) ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها و روز مادر بر تمامی مادران عزیز مبارک باد.
پیام سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به مناسبت راهپیمایی 22 بهمن 1397/11/20
پیام سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به مناسبت راهپیمایی 22 بهمن آیدین باقرزاده کثیری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو طی پیامی خواستار حضور خانواده دانشگاه آزاد اسلامی همگام با مردم همیشه در صحنه ايران اسلامي در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن شد.