پیام سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به مناسبت راهپیمایی 22 بهمن
1397/11/20

پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به مناسبت راهپیمایی 22 بهمن

آیدین باقرزاده کثیری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو طی پیامی خواستار حضور خانواده دانشگاه آزاد اسلامی همگام با مردم همیشه در صحنه ايران اسلامي در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن شد.

« والفجر ولیال عشر والشفع و الوتر »

انقلاب اسلامی ایران با گذر از مسیری پرحادثه و با فراز و نشیب  و با خواست مردم در جهت نفی استبداد و خودکامگی به چهلمین سالگرد خویش قدم گذارد و بتواند با تکیه بر مردم و رهنمودهای رهبر فقید انقلاب و جانشین بر حقشان به ندای مظلومین و مستضعفین جهان لبیک گوید تا مقاومت، ایجاد بیداری اسلامی در سراسر جهان به ویژه کشورهای اسلامی زیر سلطه استعمار خارجی و استبداد داخلی شکوفا گردد.

در این فضای آکنده از خرسندی و پیروزی بجاست قشر فرهیخته دانشگاهی همگام با  ملت شریف ایران بار دیگر با حضور متعهدانه و آگاهانه در راهپیمایی شکوهمند مردمی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، به جهانیان و به ویژه دشمنان خارجی و توطئه ‏گران داخلی نشان دهند که علیرغم گذشت زمان هنوز به آرمان‏های انقلاب اسلامی و  آموزه های حضرت امام(ره) و رهبری معزّز انقلاب اسلامی حضرت آیت‏ الله خامنه ‏ای پای‏بند و متعهد هستند.

لذا از مسئولین،کارکنان، اساتید و دانشجویان متعهد می‏خواهد تا با حضور آگاهانه و پرشور خود در راهپیمایی 22 بهمن، بیعت مجدد خود با آرمان‏های امام راحل و شهدا را اعلام و با سردادن بانگ الله اکبر و اهتزاز پرچم توحید، این عهد را تجدید نمایند.

دانشگاهیان محور مطالبات رهبری در گام دوم انقلاب اسلامی 1397/11/28
رئیس نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: بدنه پیشروی دانشگاهیان در راستای مطالبات رهبر فرزانه انقلاب، در بیانیه «گام دوم» نقش محوری دارند.
دیدار دانشگاهیان واحد اسکو با امام جمعه شهرستان به مناسبت دهه فجر 1397/11/16
به مناسبت دهه فجر رئیس واحد اسکو به همراه اعضای هیات علمی و کارکنان این واحد دانشگاهی به دیدار امام جمعه شهرستان رفتند