دیدار دانشگاهیان واحد اسکو با امام جمعه شهرستان به مناسبت دهه فجر
1397/11/16

صبح امروز 3 شنبه ، جمعی از اساتید هیات علمی و کارکنان واحد اسکو به همراه رئیس واحد به دیدار امام جمه محترم شهر اسکو رفتند.

در این دیدار دکتر آیدین باقرزاده ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه و تبریک این دهه بر پایداری دانشگاهیان بر اصول انقلاب و آرمانهای امام راحل تاکید کردند.

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مرادپور، امام جمعه محترم شهر اسکو نیز ضمن ابراز خرسندی از مسیر پیشرفتهای صورت گرفته در حیطه دانشگاهی و به طبع آن در حیطه فرهنگی ابراز داشت،

دانشگاه به عنوان یکی از سنگرهای اصلی دفاع از انقلاب اسلامی همواره مطرح بوده و دشمنان نیز بر این امر واقفند و تمام تلاش خود را به نفوذ در این رکن نظام انجام میدهند و بحمدالله با هوشیاری دانشگاهیان عزیز نتوانسته اند تا کنون به امر نائل آیند و با پشتوانه خدا و زحمات اعضای خانواده دانشگاه هرگز نمیتوانند به نیت پلید خود دست یابند.

پیام سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به مناسبت راهپیمایی 22 بهمن 1397/11/20
پیام سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به مناسبت راهپیمایی 22 بهمن آیدین باقرزاده کثیری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو طی پیامی خواستار حضور خانواده دانشگاه آزاد اسلامی همگام با مردم همیشه در صحنه ايران اسلامي در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن شد.
غبار روبی از مزار شهدای شهرستان با حضور مسئولان واحد اسکو 1397/11/14
غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام شهر اسکو توسط خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو