عرض تسلیت به مناسبت درگذشت دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب
1397/11/13

در کمال تاسف و شوکی بزرگ با خبر شدیم سرکار خانم مولودپور، دانشجوی کارشناسی مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب که در اثر سانحه رانندگی 8 بهمن واژگونی مینی بوس این واحد دانشگاهی بر اثر لغزندگی جاده دار فانی را وداع گفت.

مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو از خداوند متعال برای ایشان طلب مغفت کرده و برای خانواده بزرگوارشان صبر جمیل مسئلت می نماییم.

روابط عمویمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو
فرارسیدن چهلمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی ایران مبارک باد 1397/11/13
شعار اصلی و محوری دهه فجر امسال «تداوم اقتدار و عزت انقلاب اسلامی در پرتو ولایتمداری، همدلی و همزبانی دولت و ملت»
نشست تخصصی آموزش ائمه جماعات واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان آذریابجان شرقی در واحد اسکو برگزار گردید 1397/11/03
نشست تخصصی آموزش ائمه جماعات واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در واحد اسکو برگزار گردید با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا ابراهیم زاده ، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی ، دکتر سعید وحیدی مهر، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان و حجت الاسلام سید حسن علیا نسب، مسئول نهاد دانشگاه فرهنگیان تبریز و انمه جماعات واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی برگزار گردید.