نشست تخصصی آموزش ائمه جماعات واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان آذریابجان شرقی در واحد اسکو برگزار گردید
1397/11/03

نشست تخصصی آموزش ائمه جماعات واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان در واحد اسکو  با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا ابراهیم زاده ، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی ، دکتر سعید وحیدی مهر، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان و حجت الاسلام سید حسن علیا نسب، مسئول نهاد دانشگاه فرهنگیان تبریز و انمه جماعات واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی برگزار گردید.

در این نشست حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا ابراهیم زاده ، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بر لزوم توجّه جدّی روحانیّون و ائمه جماعات به آموزش احکام اسلامی به ویژه نماز تأکید کرد.

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی عدم اگاهی و بینش عموم مردم نسبت به نماز، دعوت ناشیانه و تبلیغات مسموم دشمنان در فضای حقیقی و مجازی را از علل موانع اقامه نماز در جامعه دانست و افزود روحانیّت معظّم می توانند نقش بسزایی در ترویج و توسعه فرهنگ نماز در جامعه اسلامی ایفا کنند.

وی ضمن اشاره به اهمیت وظیفه ائمه جماعات دانشگاهی تأکید کرد روحانیون باید به شیوه های جذاب و مناسب جوانان را به اقامه نماز دعوت نمایند.

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا ابراهیم زاده  با اشاره به نقش والای روحانیون در دانشگاه ها افزود پاسخگویی به شبهات جوانان و سوق دادن ایشان یه سوی نماز  با رعایت اخلاق نیکو و حضور منظم در نماز جماعت می تواند زمینه رشد وسعادت در جامعه را فراهم نماید.

فرارسیدن چهلمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی ایران مبارک باد 1397/11/13
شعار اصلی و محوری دهه فجر امسال «تداوم اقتدار و عزت انقلاب اسلامی در پرتو ولایتمداری، همدلی و همزبانی دولت و ملت»
زمانبندی انتخاب واحد نیمسال دوم 98-97 1397/10/12
زمانبندی انتخاب واحد نیمسال دوم 98-97