برگزاری مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی در واحد اسکو
1397/10/09

مراسم بزرگداشت سالروز حماسه 9 دی ، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت همزمان با سراسر دانشگاه های آزاد اسلامی کشور، در واحد اسکو برگزار گردید.

این مراسم به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و مسئول فرهنگی واحد  و با سخنرانی امام جمعه محترم شهرستان، حجت الاسلام حاج آقا مرادپور در روز یکشنبه 9 دی ماه به مناسبت روز "بصیرت" در  سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو برگزار شد.

دکتر آیدین باقرزاده کثیری، رئیس واحد اسکو ضمن خوش آمدگویی به شرکت کنندگان در این نشست گفت:

روز نهم دی ماه در تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی با عنوان روز «بصیرت» ماندگار است و در این روز ملت بصورت خودجوش و با الهام گرفتن از حرکت مردم در 8 دی ماه در سراسر کشور برای برچیدن ریشه فتنه دست زده و ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، دشمنان خدا و دینش را مأیوس و ناامید ساختند و قلب امام زمان (عج) و نائب بر حقش حضرت آیت الله العظمی خامنه ای(دامت برکاته) را شاد کردند.

حجت الاسلام سعید مرادپور، نیز در سخنان خود با اشاره به حوادث تلخ قبل و بعد از حضور اکثریت مردم ایران در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 و غافلگیری خواص از چنین نفوذ  بی سابقه ای در جریان انقلاب توسط خواص گفت:

مرز بین حق و باطل به قدری باریک بود که تشخیص آن از عهده هر کسی برنمی آمد و در این فضا بود که مقام معظم رهبری با رهنمود های خویش مردم را در جریان امور قرار دادند و باز این خود مردم بودند که به سخنان رهبر انقلاب لبیک گفته و وارد میدان شدند تا ریشه فتنه را بخشکانند.

وی همچنین ادعاهای مطرح شده درباره تقلب در انتخابات توسط عده ای را بدور از اصل دموکراتیک انتخابات در کشور دانست و گفت: ایشان تنها به دنبال بهانه بودند و همچنان که امروزه از جلسات خصوصی شان درز می کند خودشان نیز اذعان میکردند ک بحث تقلب در انتخابات به ان گستردگی قابل قبول نبود.

زمانبندی انتخاب واحد نیمسال دوم 98-97 1397/10/12
زمانبندی انتخاب واحد نیمسال دوم 98-97
نشست تخصصی بصیرت شناسی انقلابی حماسه 9 دی در واحد اسکو 1397/10/08
نشست تخصصی بصیرت شناسی انقلابی حماسه 9 دی با سخنرانی امام جمعه محترم شهرستان اسکو و با حضور دانشگاهیان شهرستان، روز یکشنبه 9 دی ماه راس ساعت 15 در سالن کنفرانس ساختمان مرکزی واحد برگذار خواهد شد.