آیت‌الله شاهرودی کارگزاری باوفا در مهم‌ترین تشکیلات نظام بود
1397/10/04

به گزارش حوزه امام و رهبری گروه سیاسی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی مقام معظم رهبری، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی رحلت آیت‌الله سیدمحمود هاشمی‌شاهرودی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت گفتند.

در پیام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای آمده است:

انا لله و انا الیه راجعون

با تأسف و اندوه خبر درگذشت فقیه عالیقدر و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیةالله آقای حاج سیدمحمود هاشمی شاهرودی رضوان‌الله علیه را دریافت کردم. این ضایعهٔ اسفبار که پس از حدود یک سال بیماری سخت و دردناک واقع شده است مایهٔ تألّم همهٔ کسانی است که به مقام علمی و خدمات با ارزش ایشان به نظام اسلامی و نیز به مجموعه‌های فقهی و اصولی و حقوقی حوزه‌های علمیه آشنا می‌باشند. ایشان استادی بزرگ در حوزه علمیه قم و کارگزاری باوفا در مهم‌ترین تشکیلات نظام جمهوری اسلامی، عضو مؤثری در شورای نگهبان و رئیس موفقی در مجمع تشخیص مصلحت بودند و آثار و برکات علمی بسیاری از خود بر جای نهادند. ایشان همچنین برادر سه شهید و از یاران و شاگردان و همراهان شهید نام‌آور و بزرگوار سیدمحمدباقر صدر بود. اینجانب مصیبت درگذشت این عالم برجسته را به خاندان مکرم، همسر گرامی و فرزندان محترم و همه وابستگان و نیز به حوزهٔ علمیه قم و شاگردان و همکاران علمی و ارادتمندان ایشان تسلیت می‌گویم و رحمت و مغفرت الهی و علوّ درجات ایشان را از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

سیّدعلی خامنه‌ای

نشست تخصصی بصیرت شناسی انقلابی حماسه 9 دی در واحد اسکو 1397/10/08
نشست تخصصی بصیرت شناسی انقلابی حماسه 9 دی با سخنرانی امام جمعه محترم شهرستان اسکو و با حضور دانشگاهیان شهرستان، روز یکشنبه 9 دی ماه راس ساعت 15 در سالن کنفرانس ساختمان مرکزی واحد برگذار خواهد شد.
ثبت نام بیست و دومین جشن ازدواج دانشجويي نهاد نمايندگي مقام رهبری 1397/10/01
دانشجویان عزیز پس ثبت نام از طریق سایت و تهییه پرینت نهائی برای قطعی نمودن ثبت نام مدارک قید شده را به دفتر فرهنگ اسلامی واحد تحویل دهند.