مراسم بزرگداشت ۱۶ آذر، روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو برگزار شد
1397/09/14

مراسم بزرگداشت روز دانشجو صبح امروز چهارشنبه، 14 آذر ماه  با حضور سرپرست واحد ، مسئول فرهنگی دانشگاه، جمعي ازاعضاي هيأت علمي ، استادان و دانشجويان و با سخنرانی امام جمعه محترم شهر اسکو، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا مرادپور در سالن آمفي تئاتر ساختمان اصلی واحد برگزار شد.

دکتر آیدین باقرزاده کثیری رئيس دانشگاه اسکو در ابتداي اين مراسم ضمن تبريک و گراميداشت اين روز، روز دانشجو را روز شهامت و حق طلبي دانشجويان نام برد و در این خصوص گفت: روز دانشجو روز متمايز و شاخصي است كه شايد بگوئيم يكي از سياسي ترين و اجتماعي ترين روزهايي است كه به قشر خاصي از مردم و فرهيختگان كشور ما اختصاص دارد.

کثیری تصریح کرد، شرط اصلى در تضمين امروز و فرداى دانشجو ميزان برخوردارى او از معنويات است.

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا مرادپور سخنران بعدی مراسم بود، ایشان نیز ضمن تبریک این روز به دانشجویان ، آنها را موتور محرکه نظام های عدالتی خوانده و ابراز امیدواری کردند ، دانشجویان با منطق و اصول تفکری خویش بتوانند همواره راه اعتلای فرهنگ و علمی این مرز و بوم را بهبود بخشند.

همچنین در ادامه این مراسم از دانشجویان نمونه دانشگاه در حوزه آموزشی و فرهنگی تقدير گرديد.

عیادت از دانشجوی جانباز واحد به مناسبت 16آذر، روز دانشجو 1397/09/17
دکتر آیدین باقرزاده کثیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به همراه جمعی از همکاران واحد به مناسبت روز دانشجو از دانشجوی جانباز سرافراز اسلام، آقای حسین سلمانی باویل عیادت کردند.
16 آذر، روز دانشجو مبارک باد 1397/09/13
مراسم گرامیداشت 16 آذر، روز دانشجو با سخنرانی امام جمعه محترم شهر اسکو، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا مرادپور در روز چهارشنبه 14 آذر در سالن آمفی تئاتر واحد برگزار خواهد شد.