عطرافشانی و غبارروبی مزار شهدای شهرستان اسکو
1397/09/10

بمناسبت هفته بسیج و گرامیداشت یاد و خاطره بسیجیان جان بر کف اسلام،  مزار شهدای شهر اسکو عطر افشانی شد.

دکتر آیدین باقرزاده کثیری، سرپرست واحد به همراه تعدادی از همکاران با حضور برسر مزار شهدای شهرستان با ادای فاتحه به روح پاک شهیدان اسلام، با اشاره به تقارن هفته وحدت و بسیج ،عزت و اقتدار ایران اسلامی را مرهون خون شهدایی دانست که فارغ از تعلقات دنیوی برای حفاظت از این آب و خاک از جان خویش گذشتند.

وی گفت: شهدای ما در هشت سال دفاع مقدس با اهدا خون خون کشور را در برابر توطئه‌های دشمنان حفاظت کردند و اگر امروز کشور در اوج اقتدار است مرهون رشادت‌های آنهاست وامروز وظیفه همه مسولان است تا در مسیر شهدا حرکت کنند.

در این مراسم معنوی مسولان دانشگاه با حضور در مزار شهدا و غبار روبی آن با آرمان‌های امام راحل و انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.

16 آذر، روز دانشجو مبارک باد 1397/09/13
مراسم گرامیداشت 16 آذر، روز دانشجو با سخنرانی امام جمعه محترم شهر اسکو، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا مرادپور در روز چهارشنبه 14 آذر در سالن آمفی تئاتر واحد برگزار خواهد شد.
برگزاری محفل قرآنی همزمان با هفته وحدت در واحد اسکو 1397/09/05
همزمان با هفته وحدت، هشتمین کرسی تلاوت قرآن کریم دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با حضور معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان و اساتید، کارکنان و دانشجویان و با تلاوت قاری نوجوان کشوری، مهدی رسول پور نفر اول مسابقه سراسری تلوزیونی اسراء برگزار گردید. در این مراسم ضمن تجلیل از منتخبان مسابقات قرانی دانشگاه آزاد اسلامی اسکو از قاری خردسال شهرستان نیز تقدیر شد.