هفته بسیج گرامی باد
1397/09/05

دفاع مقدس آیینه تمام نمای فداکاریها و رشادتهای بسیجیان است آنانی که لشگر مخلص خدا بودند و چه خالصانه قدم در میعادگاه عشاق گذاشتند.

بسیجی بودن یک افتخار بزرگ است چرا که در وصف بسیج همان بس که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای فرمودند: بسیجی یعنی علی(ع) که تمام وجودش وقف اسلام بود پس پیرو علی(ع) بسیجی واقعی است کسی که علوی باشد در همه زمینه ها.

سالروز بسیج یاد آور دفاع مقدس و آنهمه افتخار برای ملت شرافتمند ایران مبارک باد

برگزاری محفل قرآنی همزمان با هفته وحدت در واحد اسکو 1397/09/05
همزمان با هفته وحدت، هشتمین کرسی تلاوت قرآن کریم دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با حضور معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان و اساتید، کارکنان و دانشجویان و با تلاوت قاری نوجوان کشوری، مهدی رسول پور نفر اول مسابقه سراسری تلوزیونی اسراء برگزار گردید. در این مراسم ضمن تجلیل از منتخبان مسابقات قرانی دانشگاه آزاد اسلامی اسکو از قاری خردسال شهرستان نیز تقدیر شد.
آغاز امامت حضرت ولیعصر(عج) مبارک باد 1397/08/26
نهم ربیع الاول، آغاز امامت امام عصر علیه السلام است. فرارسیدن این روز فرخنده بر همه مسلمان جهان تبریک و تهنیت باد.