آغاز امامت حضرت ولیعصر(عج) مبارک باد
1397/08/26
  هشتم ربیع الاول، سالروز آغاز امامت حجت بن الحسن العسکری، صاحب العصر و الزمان، امام مهدی (عج) بر تمامی منتظران ظهور حضرتش مبارک باد

برگزاری محفل قرآنی همزمان با هفته وحدت در واحد اسکو 1397/09/05
همزمان با هفته وحدت، هشتمین کرسی تلاوت قرآن کریم دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با حضور معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان و اساتید، کارکنان و دانشجویان و با تلاوت قاری نوجوان کشوری، مهدی رسول پور نفر اول مسابقه سراسری تلوزیونی اسراء برگزار گردید. در این مراسم ضمن تجلیل از منتخبان مسابقات قرانی دانشگاه آزاد اسلامی اسکو از قاری خردسال شهرستان نیز تقدیر شد.
دیدار سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحداسکو با امام جمعه محترم شهرستان اسکو 1397/08/22
دکتر آیدین باقرزاده کثیری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحداسکو و حجت الاسلام وقفی باهر، مسئول فرهنگی واحد به مناسبت هفته قرآن با حضور در دفتر امام جمعه شهرستان اسکو با وی دیدار کردند.