دیدار سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحداسکو با امام جمعه محترم شهرستان اسکو
1397/08/22

دکتر آیدین باقرزاده کثیری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحداسکو و حجت الاسلام وقفی باهر، مسئول فرهنگی واحد به مناسبت هفته قرآن با حضور در دفتر امام جمعه شهرستان اسکو با وی دیدار کردند.

دکتر آیدین باقرزاده کثیری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در دیدار با امام جمعه اظهار کرد:

برخود واجب می دانیم در جهت ادای تکلیف به فرمایشات مقام معظم رهبری ، همواره از راهنمایی‌ها و ارشادهای اساتید حوزه و دانشگاه در موضوعات تربیتی و فرهنگی از ایشان بهره مند شده و در راستای اعتلای فرهنگی دانشجویان قدم برداریم.

حجت‌الاسلام سعید مرادپور،امام جمعه اسکو نیز با ابراز خرسندی از دیدار با مجموعه دانشگاه، آنان را به توسعه بنیه فرهنگی در کنار تحصیل علم توصیه کرد ه، یادآور شدند که دانشگاه آزاد با ظرفیت موجود توانایی حل بسیاری از مسائل پیش امده در حوزه های فرهنگی و تربیتی را دارا است و می توان با برنامه ریزی و مدیریت صحیح در این جهت گام برداشت.

تبادل نظر در جهت تقویت رابطه و استفاده از ظرفیتهای طرفین نیز مورد بحث قرار گرفت .

همچنین ایجاد کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه  آزاد اسلامی واحد اسکو مورد بحث و توافق قرار گرفت.

آغاز امامت حضرت ولیعصر(عج) مبارک باد 1397/08/26
نهم ربیع الاول، آغاز امامت امام عصر علیه السلام است. فرارسیدن این روز فرخنده بر همه مسلمان جهان تبریک و تهنیت باد.
برگزاری مراسم سالروز رحلت پیامبر (ص) در واحد اسکو 1397/08/19
مراسم بزرگداشت ایام رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص) و حضرت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) به همت دفتر فرهنگ اسلامی و سرپرست واحد اسکو در نمازخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو برگزار شد.