برگزاری مراسم سالروز رحلت پیامبر (ص) در واحد اسکو
1397/08/19

مراسم بزرگداشت ایام رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص) و حضرت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) در نمازخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو برگزار شد.

این مراسم به همت دفتر فرهنگ اسلامی و با حضور دکتر آیدین باقرزاده کثیری، سرپرست واحداسکو و شرکت جمعی از اعضای هیات علمی ، کارکنان و دانشجویان برگزار گردید.

این مراسم پس از اقامه نماز ظهر آغاز و سپس حجت‌الاسلام وقفی باهر به ایراد سخنرانی پرداخت.

ایشان در ابتدای سخنان‏شان با نقل حدیثی از امام علی(ع) در باب معرفت نفس، گفت: "حضرت بالاترین معرفت را معرفت نفس دانسته و رحمت الهی از آن کسی است که بداند از کجا آمده و به کجا خواهد رفت.

همچنین وی به مسئله شهادتین در اسلام اشاره و بیان کرد: در صدر اسلام ابوسفیان و معاویه ظاهرا مسلمان شدند و شهادتین گفتند اما ایمان حقیقی به رسالت پیامبر نداشتند.

پس از پایان مراسم عزاداری ایستگاه صلواتی در طبقه همکف ساختمان اصلی دانشگاه برپا و مسئولین دانشگاه به پخش نذری در بین دانشجویان پرداختند.

دیدار سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحداسکو با امام جمعه محترم شهرستان اسکو 1397/08/22
دکتر آیدین باقرزاده کثیری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحداسکو و حجت الاسلام وقفی باهر، مسئول فرهنگی واحد به مناسبت هفته قرآن با حضور در دفتر امام جمعه شهرستان اسکو با وی دیدار کردند.
13 آبان ماه، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی 1397/08/12
مراسم راهپیمایی یوم الله سیزده آبان شهرستان ساعت 10.30 صبح روز یکشنبه سیزدهم آبان از سبزه میدان به سمت میدان امام خمینی(ره) (بانک ملی) برگزار خواهد شد.