13 آبان ماه، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی
1397/08/12

روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد اسکو ضمن پاسداشت مقام شامخ شهدای عزیز انقلاب اسلامی به ویژه شهدای دانشجو و دانش آموز که خون پاکشان را در 13آبان تقدیم به این نظام و انقلاب کردند و عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن سالروز رحلت نبی مکرم اسلام (صلوات الله علیه)، شهادت امام حسن مجتبی و امام علی بن موسی الرضا(علیهم السلام) از تمامی آحاد مردم انقلابی شهرستان علی الخصوص اساتید، کارکنان و دانشجویان  برای حضور پرشور و باشکوه در راهپیمایی یوم الله سیزده آبان دعوت می کند با حضور باشکوه و انقلابی خود در راهپیمایی یوم الله سیزده آبان، بار دیگر به ندای رهبر و مقتدای خود لبیک گفته و حماسه بی نظیر دیگری را در یوم الله سیزده آبان رقم بزنند.

ضمنا یادآور می شود، مراسم راهپیمایی یوم الله سیزده آبان شهرستان  ساعت 10.30 صبح روز یکشنبه سیزدهم آبان از سبزه میدان به سمت میدان امام خمینی(ره) (بانک ملی) برگزار خواهد شد.

برگزاری مراسم سالروز رحلت پیامبر (ص) در واحد اسکو 1397/08/19
مراسم بزرگداشت ایام رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص) و حضرت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) به همت دفتر فرهنگ اسلامی و سرپرست واحد اسکو در نمازخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو برگزار شد.
نشست تخصصی با موضوع 13 آبان در دانشگاه آزاداسلامی واحد اسکو برگزار شد. 1397/08/12
نشست تخصصی با موضوع 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با حضور برخی از نخبگان دانش آموزی، دانشجویی ، کارکنان و اساتید دانشگاه و با سخنرانی فرمانده محترم سپاه شهرستان برگزار شد.