نشست تخصصی با موضوع 13 آبان در دانشگاه آزاداسلامی واحد اسکو برگزار شد.
1397/08/12

نشست تخصصی با موضوع 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با حضور برخی از نخبگان دانش آموزی، دانشجویی ، کارکنان و اساتید دانشگاه  و با سخنرانی فرماندهع محترم سپاه شهرستان برگزار شد.

این نشست درسالن اجتماعات واحد برگزار و فرمانده محترم سپاه شهرستان اسکو، بعنوان سخنران نشست به ارائه تجربیات و  نقطه نظرات خود در مورد  13 آبان و وقایع مهم این روز و نیز پیش آمدهای بعدی و الگوهای رفتاری چنین روزی در بین جوانان مسلمان جهان علی الخصوص در بین جوانان کشور عزیزمان پرداخت.

سرهنگ رشیدی با مهم دانستن وقایع 13 آبان از جمله سالروز تبعید حضرت امام خمینی (ره) به ترکیه، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و روز دانش آموز، افزود: دشمنی استکبار جهانی و در راس آن آمریکا با انقلاب اسلامی ملت ایران در 40 سال گذشته همواره وجود داشته و دارد.

وی افزود: این کشور استکباری دراین مدت از هیچ کوششی برای آسیب رساندن به انقلاب اسلامی از جمله ترور دانشمندان و  شخصیت ها، جنگ تحمیلی، کودتای نوژه، حمله طبس ، حمایت از گروهک های ضد انقلاب و تکفیری ، انواع تحریم های اقتصادی و سیاسی و انجام جنگ رسانه ای و روانی دریغ نکرده است.

همچنین  تصریح کرد: هدف اصلی این سنگ اندازی ها و کینه توزی ها ، ترس از الگو برداری ملت های مظلوم و مستضعف جهان از انقلاب اسلامی و جلوگیری از تبدیل شدن آن به یک قدرت منطقه ای یا فرا منطقه ای بوده است که به حول و قوه الهی با پیشگامی رهبر فرزانه انقلاب و پشتیبانی ملت بزرگ ایران اسلامی ناکام مانده اند.

13 آبان ماه، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی 1397/08/12
مراسم راهپیمایی یوم الله سیزده آبان شهرستان ساعت 10.30 صبح روز یکشنبه سیزدهم آبان از سبزه میدان به سمت میدان امام خمینی(ره) (بانک ملی) برگزار خواهد شد.
فرا رسیدن اربعین حسینی تسلیت باد 1397/08/07
فرا رسیدن اربعین شهادت پنجمین اهل کساء، سید الشهدا، حضرت امام حسین بن علی ( علیهما السلام )، و یاران با وفایش را به تمامی مسلمین جهان تسلیت عرض می نماییم