برگزاری عزاداری اربعین حسینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو
1397/08/07

همزمان با ایام اربعین حسینی جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد اسکو، یاد  سالار شهیدان امام حسین (ع) و شهدای کربلا  را گرامی داشتند.

این مراسم به همت دفتر فرهنگ اسلامی واحد اسکو در نمازخانه واحد اسکو برگزار شد و عاشقان اهل بیت پس از قرائت زیارت عاشورا به عزاداری پرداختند.

این مراسم با حضور جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد اسکو برگزار شد و پس از اقامه نماز جماعت و قرائت قران کریم، زیارت اربعین توسط مداح اهل بیت در فضای عرفانی قرائت گردید.

مداحی و عزای اربعین سالار شهیدان امام حسین و یاران با وفایش با مداحی مداح اهل بیت و همراهی حاضران پایان بخش برنامه بود.

فرا رسیدن اربعین حسینی تسلیت باد 1397/08/07
فرا رسیدن اربعین شهادت پنجمین اهل کساء، سید الشهدا، حضرت امام حسین بن علی ( علیهما السلام )، و یاران با وفایش را به تمامی مسلمین جهان تسلیت عرض می نماییم
7 مهرماه؛ روز آتش‌نشانی و ایمنی گرامی باد 1397/07/07
آتش‌نشانی یا اطفاء حریق مجموعه اقداماتی است که برای مقابله با آتش بوسیله خاموش کردن، کنترل و یا هدایت آتش‌های ناخواسته انجام می‌گیرد. اهداف آتش‌نشانی حفاظت از سلامت افراد، جلوگیری از آسیب به اموال و حفاظت از محیط زیست است.