شلیک 7 فروند موشک به محل استقرار سران گروهک‌های تروریستی
1397/06/19

به گزارش حوزه امنیتی و دفاعی گروه سیاسی خبرگزاری آنا از روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در پی حمله موشکی روز گذشته سپاه به محل استقرار و جلسه سران یکی از گروهک‌های تروریستی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه‌ای صادر کرد.

در بخشی از این اطلاعیه آمده است: در پی شرارت‌های ماه‌های اخیر گروهک‌های تروریستی وابسته به استکبار جهانی از اقلیم کردستان عراق علیه مناطق مرزی جمهوری اسلامی ایران، که با اعزام تیم‌های متعدد تروریستی، ایجاد ناامنی و ارتکاب اعمال خرابکارانه و سلب امنیت و آرامش مردم غیور استان‌های آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه را دنبال می‌کردند و با هوشمندی و آمادگی رزمندگان نیروی زمینی سپاه ازجمله در عملیات هفته‌های گذشته در مناطق مرزی مریوان و کامیاران ضربات مهلکی را دریافت کرده بودند، تنبیه و برخورد با متجاوزان در دستور کار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت.

در ادامه این اطلاعیه تصریح شده است: متعاقباً بی‌اعتنایی سران این گروهک‌ها به هشدارهای جدی مسئولان اقلیم کردستان عراق، مبنی بر عزم جمهوری اسلامی برای برچیدن پایگاه‌های آنان و ضرورت پایان بخشیدن به شرارت‌ها و اقدامات تجاوزکارانه و تروریستی ضد ایران اسلامی، یگان موشکی نیروی هوافضای سپاه با مشارکت یگان پهپادی نیروی زمینی سپاه، روز گذشته (شنبه ۱۷ شهریور) در یک عملیات موفق، محل استقرار و جلسه سران یکی از گروهک‌های پلید و جنایتکار و مرکز آموزش تروریست‌های وابسته را با 7 فروند موشک زمین به زمین کوتاه‌برد، مورد هدف قرار داد. بر اساس گزارش‌های موثق و مستند دریافتی در این عملیات، این مرکز توطئه علیه امنیت ملی ایران منهدم و ده‌ها تن از سران و عناصر مهم عملیاتی گروهک به هلاکت رسیده و زخمی شدند.

همچنین در این اطلاعیه تأکید شده است: این عملیات قاطع و ویرانگر نشان داد، فرزندان ملت ایران در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سایر نیروهای مسلح و نهادهای اطلاعاتی و امنیتی کشور، مصمم به صیانت از مرزها و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران و دفاع از آرمان‌ها و اهداف بلند انقلاب اسلامی بوده و اجازه نخواهند داد تروریست‌های اجیرشده سازمان‌های جاسوسی دشمنان بیگانه، امنیت مثال‌زدنی کشور را به مخاطره اندازند.

در پایان این اطلاعیه آمده است: در پایان با قدردانی از سربازان گمنام امام زمان (عج) و انتظار از اقلیم کردستان برای مراقبت و کنترل جدی‌تر مرزهای مشترک، به گروهک‌های تروریستی و ضدانقلاب و حامیان آنان هشدار می‌دهیم: پاسداران انقلاب و بسیجیان دلاور و بومی مستقر در مرزهای میهن اسلامی با اشراف اطلاعاتی و آمادگی‌های همه‌جانبه، به فضل الهی و با همکاری مردم عزیز منطقه، تکرار شرارت و شیطنت از سوی آنها را با پاسخ‌های سخت‌تر و کوبنده‌تر مواجه خواهند ساخت.

جلسه همفکری سرپرست واحد اسکو با اعضای هیئت علمی دانشگاه 1397/06/13
جلسه همفکری دکتر آیدین باقرزاده کثیری، سرپرست واحد اسکو با اعضای هیئت علمی واحد در اتاق ریاست برگزار گردید.