آغاز به کار رسمی پایگاه مقاوت بسیج کارکنان واحد همزمان با روز کارمند
1397/06/04

دکتر آیدین باقرزاده کثیری، سرپرست واحد اسکو در مراسم گرامیداشت روز کارمند ضمن تجلیل از زحمات یکایک کارکنان واحد از همدلی و همسویی کلیه عوامل دانشگاه آزاد در جهت ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی و افزایش بهره وری دانشجویان  کشودر در جهت پیشرفت و اعتلای کشور عزیزمان قدردانی کرده بر ادامه این راه بصورت منسجم تاکید کرد.

وی با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید و لزوم شناساندن ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی و علی الخصوص دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو در سطح جامعه گفت: ما باید با همکاری کلیه کارکنان و اعضای محترم هئیت علمی واحد بتوانیم به جذب حداکثری علاقه مندان به تحصیل در واحد اسکو بپردازیم.

سپس هر کدام از کارکنان نیز نقطه نظرات خود در ایخصوص را اعلام کرده و به تبادل نظر پرداختند.

دکتر باقرزاده در انتهای جلسه از شروع بکار رسمی بسیج مقاومت کارکنان واحد اسکو خبر داد.

این مراسم در اتاق ریاست دانشگاه برگزار گردید.
دانشگاه آزاد اسلامی نباید از مردم فاصله بگیرد/ وظیفه‌ دانشگاه‌ها در تربیت قوه عاقله کشور 1397/06/06
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه باید با چالش‌ها و مسائل واقعی کشور روبرو شود، چراکه وظیفه دانشگاه تربیت قوه عاقله کشور است.
غبار روبی از مزار شهدای شهرستان با حضور مسئولان واحد اسکو 1397/06/03
در اولین روز هفته دولت، غبار روبی از مزار شهدای شهرستان اسکو با حضور امام جمعه محترم شهرستان اسکو، فرماندار و رئسای ادارات مختلف و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو صورت گرفت