برگزاری آخرین جلسه آموزش روخوانی و ترتیل قرآن کریم ویژه هیات رئیسه و اعضای محترم هیات علمی واحد
1397/03/23

همزمان با آخرین روز کاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو در ماه مبارک رمضان جلسه پایانی آموزش روخوانی و ترتیل قرآن کریم ویژه هیات رئیسه و اعضای هیات علمی واحد اسکو  برگزار گردید.

سلسله جلسات فوق به همت معاونت آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی با همکاری دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه در پنج جلسه و توسط قاری بین المللی قران، دکتر محمد مقیمی اسکوئی در اتاق کنفرانس واحد تشکیل یافت و در آن شرکت کنندکان ضمن آشنائی بیشتر با مفهوم ترتیل خوانی قرآن کریم  با نحوه روانخوانی و تلفظ صحیح ان آشنا شدند.

عید فطر، عید پاکیزگی و زیبائی های معنوی مبارک باد 1397/03/25
رمضان، دعوتی است به بازیافتن «خود گمشده»، ندایی است برای توجه به خدای فراموش شده، ضیافتی است برای تناول از مائده تقوا و پایان این مهمانیِ خدایی، عید فطر است؛ عید توفیق بر طاعت و اطاعت، عید توبه و تهذیب نفس، عید ذکر و یاد محرومان و گرسنگان.