تجهیز آزمایشگاه های مکا الکترونیک خودروی واحد سکو بر اساس بخشنامه سیستم ساها
1397/03/21

با دستور ویژه دکتر عزیز جوانپور هروی، رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و همکاری صمیمانه جناب آقای دکتر ابراهیم قربانی کلهر رئیس محترم دانشگه آزاد اسلامی واحد اهر 10 سری از سیستمهای آزمایشگاهی مکاالکترونیک خودرو به واحد اسکو واگذار میگردد.

این سیستمها که بیش از این در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر مورد استفاده قرار میگرفته که پس از کاهش دانشجو و قط مقطع آن رشته واحد و در جهن استفاده بهینه دانشجویان واحد اسکو واگذار گردیده است.

شایات ذکر است سیستمهای فوق مجموعه ای کامل برای آموزش مکنیک و برق خودرو را در برگرفته و دانشجویان میتوانند با استفده از ابزار موجود بصورت عملی با نحوه کار و نیز بررسی سیستمهای مورد استفاده آشنا شوند.

برگزاری آخرین جلسه آموزش روخوانی و ترتیل قرآن کریم ویژه هیات رئیسه و اعضای محترم هیات علمی واحد 1397/03/23
این جلسه با حضور دکتر آیدین باقرزاده کثیری ، سرپرست واحد و دکتر سید مهدی رضوی معاون محترم مالی و اداری و جمعی از اساتید هیات علمی برگزار گردید.
14 خرداد ؛ سالگرد ارتحال ملکوتی معمار کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی (ره) گرامی باد 1397/03/12
سید روح‌الله مصطفوی ملقب به امام خمینی رهبر انقلاب اسلامی و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران بودند که در 14 خرداد سال 1368 رحلت نمودند.