تجهیز آزمایشگاه های مکا الکترونیک خودروی واحد سکو بر اساس بخشنامه سیستم ساها
1397/03/21

با دستور ویژه دکتر عزیز جوانپور هروی، رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و همکاری صمیمانه جناب آقای دکتر ابراهیم قربانی کلهر رئیس محترم دانشگه آزاد اسلامی واحد اهر 10 سری از سیستمهای آزمایشگاهی مکاالکترونیک خودرو به واحد اسکو واگذار میگردد.

این سیستمها که بیش از این در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر مورد استفاده قرار میگرفته که پس از کاهش دانشجو و قط مقطع آن رشته واحد و در جهن استفاده بهینه دانشجویان واحد اسکو واگذار گردیده است.

شایات ذکر است سیستمهای فوق مجموعه ای کامل برای آموزش مکنیک و برق خودرو را در برگرفته و دانشجویان میتوانند با استفده از ابزار موجود بصورت عملی با نحوه کار و نیز بررسی سیستمهای مورد استفاده آشنا شوند.

غبار روبی از مزار شهدای شهرستان با حضور مسئولان واحد اسکو 1397/06/03
در اولین روز هفته دولت، غبار روبی از مزار شهدای شهرستان اسکو با حضور امام جمعه محترم شهرستان اسکو، فرماندار و رئسای ادارات مختلف و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو صورت گرفت
بیانیه دانشگاهیان واحد اسکو در محکومیت بدعهدی، تهدیدات و ادعاهای ترامپ 1397/02/22
دانشگاهیان واحد اسکو بدعهدی، تهدیدات و ادعاهای رئیس جمهور ایالات متحده امریکا را محکوم کردند