دیدار ریش سفیدان و معتمدین شهر اسکو با سرپرست واحد
1397/01/28
جمعی از معتمدین و ریش سفیدان اسکو بعنوان اعضای هیات امنای شهرستانی واحد اسکو با دکتر باقرزاده کثیری دیدار کردند

در این دیدار ضمن هماهنگی های صورت گرفته در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه ، ایشان قول مساعدت در تمامی امور شهری مربوط به دانشگاه را داده و ابراز امیدواری کردند با توجه به مدیریت سرپرست محرم دانشگاه شاهد پیشرفت روزافزون واحد اسکو باشیم.

12 اردیبهشت شهادت استاد مطهری و روز معلم گرامی باد 1397/02/10
روز 12 اردیبهشت روز معلم نامگذاری شده است. پس از پیروزی انقلاب‌اسلامی و شهادت استاد مرتضی مطهری در روز 12 اردیبهشت ماه سال 1358 توسط گروه فرقان، این روز به عنوان روز معلم نامگذاری شد.
رهبر انقلاب سال 97 را سال حمایت از کالای ایرانی نام نهادند. 1397/01/20
تاملی بر نام گذاری سال 97 به نام سال حمایت از کالای ارانی حمایت از کالای ایرانی یعنی حمایت از کارگر ایرانی، حمایت از سرمایه ایرانی، حمایت از تولید ملی، حمایت از خانواده ایرانی، حمایت از اقتصاد ایران و نهایتا تقویت وجهه ملی که موجب عزم و همگرایی ملی برای عبور از میدان مین چالش‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی دشمن می‌شود.