نمایشگاه دستاوردهای بسیج دانشجویی به مناسبت حماسه 29 بهمن تبریز
1396/11/29

این نمایشگاه در راستای تحقق  اهداف مشخص شده در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، کمک به دانشجویان برای ارتباط با بازار مصرف و شناساندن محصولات دانشجویی به مسئولان و بازار مصرف در حال برگزاری است.

دکتر آیدین باقرزاده کثیری، سرپرست واحد در حاشیه افتتاح این نمایشگاه گفت : این گونه نمایشگاه ها برای موفقیت مستلزم اجرای برنامه ها بصورت مستمر بوده  و دراینصورت دستیابی به هدف آسانتر خواهد بود برهمین منوال بناداریم تا نمایشگاه دستاوردهای دانشجویی پس از این بطور مرتب در واحد برگزار گردد تا هم باعث ایجاد همدلی در بین دانشجویان و مسئولان و مراجعه کنندگان شویم و هم بتوانیم در راستای سیاستهای کلی مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی قدمی برداریم.

لازم به ذکر است، دانشجویان در همه زمینه‌ها (تمام رشته‌ها) دستآوردهای خود را در این نمایشگاه به مدت یک هفته عرضه میکنند.

بازدید رئیس و مسئول دفتر فرهنگ اسلامی واحد اسکو از نمایشگاه"شهیده راه ولایت" 1396/11/29
نمایشگاه با عنوان " شهیده راه ولایت " به مناسبت شهادت صدیقه کبری خانم فاطمه زهرا(ع) در جوار امام زاده بن عبدالغفار شهر اسکو دایر میباشد.
سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر خدیوی در واحد اسکو 1396/11/28
مواضع استکبار بخش عظیم مشکلات ما را ایجاد کرده است/ قد و قواره انقلاب را کوچک نکنیم.