سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر خدیوی در واحد اسکو
1396/11/28

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر خدیوی در مراسم گرامیداشت دهه مبارک فجر گفت : انقلابی گری باید به یک مطالبه عمومی تبدیل شود زیرا حیطه انقلاب اسلامی سیاه و سفدی نمی شناسد و اگر چنین شود همه خواهیم فهمید که مسئولیت فرصتی برای خدمت است نه طعمه ای برای خود.

وی ادامه داد ، شاخصهای انقلاب از آنچه گفته می شود وسیع تر است، انصاف نیست آنرا با قیمت تخم مرغ بسنجیم زیرا امید ملتهای مظلوم جهان به ماست.

شاخصهای انقلاب برای ما ارمغان برادری و برابری را به بار آورده است و ما باید قدردان آن باشیم.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد 1396/11/28
«از دنیای شما سه چیز محبوب من است: تلاوت قرآن، نگاه به سیمای پیامبر و انفاق در راه خدا
دکتر جوانپور در واحد اسکو/ انقلاب ما تمام شدنی نیست 1396/11/28
دکتر جوانپور در واحد اسکو/ انقلاب ما تمام شدنی نیست و نمی توان با تفکر عده ای نفوذی و تطهیر مفاسد دوران رژیم ستم شاهی ان را متوقف کرد.