دکتر جوانپور در واحد اسکو/ انقلاب ما تمام شدنی نیست
1396/11/28

دکتر عزیز جوانپور در مراسم گرامیداشت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو  که در سالن همایش  واحد برگزار شد قدرت ملت ایران را در ایستادگی دانست و گفت : مقاومت همیشه نتیجه داده است درست است ماا با مذاکره مشکل نداریم ولی مذاکره یک طرفه مورد قبول نیست و مذاکره با سازش و ذلت تفاوت دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر حمایت از جبه مقاومت و مظلومان جهان تاکید کرد، یکی از برکات انقلاب اسلامی روشن شدن نور در دل ملیونها مظلوم و ستمدیده جهان است .

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر خدیوی در واحد اسکو 1396/11/28
مواضع استکبار بخش عظیم مشکلات ما را ایجاد کرده است/ قد و قواره انقلاب را کوچک نکنیم.
رو نمایی از سردیس حضرت آیت الله العظمی سید محمد هادی میلانی(ره) در واحد تبریز 1396/11/28
گفتنی است این سردیس اثر استاد شاهرخ رضازاد، از مجسمه سازان بنام تبریزی و فارغ التحصیل ارشد هنر از دانشگاه آزاد می باشد.