رو نمایی از سردیس حضرت آیت الله العظمی سید محمد هادی میلانی(ره) در واحد تبریز
1396/11/28

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

دکتر عزیز جوانپور رئیس دانشگاه ازاد اسلامی استان آذربایجانشرقی به همراه حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر خدیوی ، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان و حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا مرادپور، امام جمعه محبوب شهر اسکو در  انتهای مراسم گرامیداشت یوم الله دهه فجر از سردیس عالم ربانی و مرجع عالیقدر جهان اسلام و تشیع ، حضرت آیت الله العظمی سید محمد هادی میلانی(ره)  رونمایی کرد.

آیدین باقرزاده کثیری، سرپرست واحد اسکو که در این مراسم حضور داشت گفت: طرح این سردیس در شورای فرهنگی استان تصویب و اجرا شد.

وی گفت : با توجه به شخصیت آیت الله میلانی و میزان تاثیرگذاری تفکرات ایشان بر تغییر و تحولات فکری در دوران پهلوی و پرورش شاگردان ممتازی همچون رهبری عزیز انقلاب و نیز وجود وابستگی های فردی و اجتماعی ایشان به شهرستان علی الخصوص شهر اسکو ما را بر آن داشت تا به پاس تمامی بزرگواریهای آن مقام معظم بمناسبت گرامیداشت یاد و خاطره ایشان طرح ساخت سردیس ان بزرگوار را پس از طرح و تایید در شورای فرهنگی استان به اجرا در آوریم.

گفتنی است این سردیس اثر استاد شاهرخ رضازاد، از مجسمه سازان بنام تبریزی و فارغ التحصیل ارشد  هنر از دانشگاه آزاد می باشد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد 1396/11/28
«از دنیای شما سه چیز محبوب من است: تلاوت قرآن، نگاه به سیمای پیامبر و انفاق در راه خدا
تجلیل از منتخبین قرآن و عترت کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو 1396/11/28
وی در خصوص کسب عناوین منتخب توسط کارکنان این واحد گفت، خانواده دانشگاه آزاد با بهره گیری از معنویات مقام معظم رهبری پیشرو حرکات قرآنی در سطح دانشگاه های کشور بوده اند که خود نشان دهنده میزان ایمان، اعتقاد و باور مجموعه دانشگاه آزاد به معنویات است.