تجلیل از منتخبین قرآن و عترت کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو
1396/11/28

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

در 21 بهمن، دکتر عزیز جوانپور رئیس دانشگاه ازاد اسلامی استان آذربایجانشرقی در مراسم گرامیداشت دهه مبارک فجر و با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر خدیوی ، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان و حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا مرادپور، امام جمعه محبوب شهر اسکو و فرماندار شهرستان اسکو  از منتخبین مسابقات قرآن و عترت اساتید، کارکنان و دانشجویان در 3 سطح کشوری ، استانی و شهرستان تجلیل کرد.

وی در خصوص کسب عناوین منتخب توسط کارکنان این واحد گفت، خانواده دانشگاه آزاد با بهره گیری از معنویات مقام معظم رهبری پیشرو حرکات قرآنی در سطح دانشگاه های کشور بوده اند که خود نشان دهنده میزان ایمان، اعتقاد و باور مجموعه دانشگاه آزاد به معنویات است.

در این مراسم از 15 منتخب قرآنی تجلیل شد .

سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر خدیوی در واحد اسکو 1396/11/28
مواضع استکبار بخش عظیم مشکلات ما را ایجاد کرده است/ قد و قواره انقلاب را کوچک نکنیم.
حضور سرپرست و کارکنان واحد اسکو بر سر مزار شهدا 1396/11/14
حضور سرپرست و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو بر سر مزار شهدا به مناسبت آغاز ده فجر