آغاز عملیات بهسازی محوطه
1396/09/07

عملیات بهسازی ترانشه قسمت ورودی اصلی ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو با هماهنگی ریاست واحد اسکو و فرمنداری محترم شهرستان و همیاری سازمان مسکن و شهرسازی شهرستان

ولادت حضرت رسول اکرم(ص) وآغاز هفته وحدت مبارک باد 1396/09/08
فاصله میان ۱۲ ربیع الأول که سالگرد ولادت بیامبر اکرم (ص) بنا بر روایات أهل سنت تا ۱۷ ربیع الأول که تاریخ ولادت رسول الله محمد(ص) بنا بر روایات موجود در شیعه است، از سوی امام خمینی ره، به عنوان هفته وحدت نامگذاری شده است . ارگانی رسمی هم با نام مجمع تقریب بین مذاهب اسلامی رسما در حال فعالیت هست و هر ساله کنفرانسهایی برگزار می کند که کنفرانس بین المللی وحدت در هفته وحدت هر ساله در تهران برگزار می شود و علمای بزرگ را از کشورهای مختلف دور هم جمع می کند.
5 آذر، سالروز تشکيل بسيج مستضعفين به فرمان امام خميني (ره) 1396/09/04
بسیج مستضعفین با فرمان امام خمینی رحمه الله در ۵ آذر ۱۳۵۸ تشکیل شد و پس از تصویب مجلس شورای اسلامی در دی ۱۳۵۹ به صورت قانونی رسمیت پیدا کرد.