برگزاری نمایشگاه کتاب به مناسبت روز کتاب و کتباخوانی
1396/08/23

به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، نمایشگاه کتابی با موضوع دانشجو و مطالعه، سرانه کتابخوانی در کشور در سالن طبقه دوم ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو برگزار گردید .

این نمایشگاه به همت هیئت رئیسه دانشگاه و با مشارکت انتشارات المهدی تبریز برگزار گردیده و در آن 2000جلد عنوان کتاب در معرض دید دانشجویان و علاقه مندان قرار دارد.

دکتر باقرزاده کثیری، سرپرست واحد در آیین افتتاح نمایشگاه با بیان مشکلات پیش روی عرصه کتابخوانی در کشور و آمار پایین مطالعه در جامعه ابراز امیدواری کرد که دانشجویان بعنوان نیروی محرکه جامعه با حرکت در مسیر مطالعه و کتابخوانی الگوی این کار فرهنگی شده و سبب افزایش میزان مطالعه در سطوح کلی جامعه گردند.

ا

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
ادای احترام سرپرست جدید دانشگاه آزاداسلامی واحد اسکو به امامزاده سيد حسين بن عبدالغفار 1396/08/23
ادای احترام سرپرست جدید دانشگاه آزاداسلامی واحد اسکو به شهدا در اولین روز کاری و حضور در بقعه امامزاده سيد حسين بن عبدالغفار اسکوئى
انتصاب سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسکو 1396/08/23
دکتر آیدین باقرزاده کثیری، معاونت آموزشی، دانشجویی و فرهنگی واحد اسکو بعنوان سرپرست واحد اسکو معرفی گردید.