دستور ویژه دکتر رهبر به واحدهای دانشگاه آزاد غرب کشور برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان
1396/08/22

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر فرهاد رهبر در این پیام آورده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

انالله و انا الیه راجعون

حادثه اندوه‌بار زلزله شدید استان‌های غرب کشور که موجب جان باختن و مجروح شدن عده‌ای از هموطنان عزیزمان شد، موجب تأسف و تاثر گردید. ضمن عرض تسلیت به خانواده های داغدار و زلزله‌زده، از درگاه خداوند متعال برای درگذشتگان این مصیبت، غفران الهی و برای خانواده‌های آنان صبر جزیل و برای مجروحان این حادثه غم بار شفا و بهبودی عاجل مسئلت دارم.

با توجه به عواقب این حادثه، ضرورت دارد مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی غرب کشور ضمن آماده‌باش کامل در کنار نیروهای امدادی، امکانات موجود را در اختیار آسیب‌دیدگان این حادثه تلخ قرار دهند.

واحدهای منطقه غرب کشور گزارش اقدامات انجام‌شده و همکاری با نیروهای امدادی را به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ارسال نمایند.»

ادای احترام سرپرست جدید دانشگاه آزاداسلامی واحد اسکو به امامزاده سيد حسين بن عبدالغفار 1396/08/23
ادای احترام سرپرست جدید دانشگاه آزاداسلامی واحد اسکو به شهدا در اولین روز کاری و حضور در بقعه امامزاده سيد حسين بن عبدالغفار اسکوئى
پیام تسلیت برای زلزله زدگان کرمانشاه 1396/08/22
در گذشت جمع کثیری از هموطنانمان در پی وقوع زلزله شب گذشته را تسلیت عرض نموده و صبر برای بازماندگان و سلامتی مصدومان این حادثه دلخراش را از خداوند متعال مسئلت می نمائیم .