دیدار صمیمانه معاون و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو با فرماندهان سپاه شهرستان
1396/07/29

معاونت آموزشی، دانشجویی و فرهنگی به همراه جمعی از کارکنان و مسئول دفتر فرهنگ اسلامی واحد اسکو با فرماندهان سپاه شهرستان دیدار کردند.

این دیدار که در دفتر فرماندهی محترم سپاه صورت گرفت، از سلسله دیدارهایی است که در جهت مستحکمتر کردن ارتباط بین دانشگاه و سپاه، ایجاد همدلی بین آنها و همچنین تنظیم برنامه های منطبق بر اصول دو طرفه به طور متداول انجام میگیرد.

در این جلسه دو طرف ضمن محکوم کردن جنایات آمریکا در منطقه، یاوه گوئی های رئیس جمهور آمریکا را محکوم کرده و پیرامون سخنان و عقاید وی به بحث و گفتگو پرداختند.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
متن کامل اعتراض امام خمینی(ره) علیه پذیرش کاپیتولاسیون 1396/08/03
یشنهاد تصویب کاپیتولاسیون در ماه حوت(اسفند) ۱۳۴۰ از سوی سفارت آمریکا به دولت امیر اسدالله علم داده شد. این پیشنهاد در ۱۳ میزان(مهر) ۱۳۴۲ در کابینه علم و در اسد(مرداد) ۱۳۴۳ درمجلس سنا به تصویب رسید. سپس در ۲۱ میزان(مهر) ۱۳۴۳، حسنعلی منصور، نخست وزیر وقت ایران این لایحه را به مجلس شورای ملی برد و به تصویب نمایندگان مجلس رساند. درپی این مصوبه، امام خمینی(ره) در چهارم عقرب(آبان) ۱۳۴۳ اقدام رژیم در تصویب این لایحه را مورد انتقاد شدید قرار داد.
نمایشگاه خوشنویسی بمناسبت "روز حافظ" در دانشگاه آزاد اسکو 1396/07/24
نمایشگاه خوشنویسی آقایان حسین محمدیان و شهریار زنده دل، از دانشجویان معماری دانشگاه آزاد اسکو و با مشارکت معاونت فرهنگی واحد در سالن دانشگاه آزاداسلامی واحد اسکو درحال برگزاری است.