نمایشگاه خوشنویسی بمناسبت "روز حافظ" در دانشگاه آزاد اسکو
1396/07/24

نمایشگاه خوشنویسی آقایان حسین محمدیان و شهریار زنده دل، از دانشجویان معماری دانشگاه آزاد اسکو و با مشارکت معاونت فرهنگی واحد در سالن دانشگاه آزاداسلامی واحد اسکو درحال برگزاری است.

دکتر آیدین باقرزاده کثیری، معاونت آموزشی و فرهنگی در خصوص این نمایشگاه گفت : حافظ شیرازی، بی گمان نه تنها در ادب و شعر ایران، بلکه در جهان مقامی بی مثال دارد که با گذشت زمان و مرور ادوار مختلف، پیوسته بر جلال او افزوده شده و شناخت اندیشه واقعی حافظ را روز به روز نمایان می کند.

وی در ادامه از حمایت های مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان  قدردانی نمود.

گفتنی است؛ نمایشگاه خوشنویسی از٢2 مهر همه روزه به مدت 1 هفته از ساعت ٩ صبح تا 7 شب در سالن طبقه اول ساختمان اصلی دانشگاه میزبان علاقه مندان و هنرمندان خواهد بود.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
دیدار صمیمانه معاون و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو با فرماندهان سپاه شهرستان 1396/07/29
معاونت آموزشی، دانشجویی و فرهنگی به همراه جمعی از کارکنان و مسئولدفتر فرهنگ اسامی واحد اسکو با فرماندهان سپاه شهرستان دیدار کردند.
برگزاری اولین همایش ملی زنان و پیشرفت جامع در واحد تبریز 1396/07/23
برگزاری اولین همایش ملی زنان و پیشرفت جامع در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در محورهای نقش زنان در : - ارتقای آموزش و فرهنگ -توسعه گردشگری کشورهای اسلامی -حفظ سلامت جامعه -مدیریت و اقتصاد جامعه -سایست، تحقق عدالت و آزادی مهلت ارسال مقالات : 30 مهرماه 96