برگزاری نشست تخصصی غدیر ، غدیر منادی وحدت در سایه سار ولایت
1396/06/15

اولین نشست تخصصی غدیر با موضوع ، غدیر منادی وحدت در سایه سار ولایت به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو و با مشارکت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسکو و با حضور روئسای ادارات و دانشگاههای شهرستان برگزار شد.

در این نشست دکتر مرتضی محمد زاده ، فرماندار شهرستان بعنوان اولین سخنران ضمن خوش آمد گویی به حضار و عرض تبریک به مناسبت این عید عزیز بر ضرورت حفظ آن تاکید و گفت :

<<پيامبر اسلام(ص) پس از آنكه به دستور الهي حضرت علي (ع) را به ولايت مسلمانان منصوب كرد خطاب به حاضران فرمود: اي مردم! پيام امروز مرا حاضران به غايبان و به آيندگان برسانند تا روز قيامت!>>

حجت الاسلام مرادپور، امام جمعه شهرستان اسکو در این نشست با تاکید بر غدیر بعنوان نماد همدلی گفت:

اختلاف و کشمکشهای عقیدتی امروزه بشریت از مسائلی است که هراس و نگرانی زیادی به بار آورده  بر همین روال جنگهایی که در برهه های مختلف اتفاق افتاده، از نزاعهای قبیله ای تا جنگهای جهانی حاصل عدم وحدت و نداشتن معیاری صحیح برای زندگی بشری است.

تا بدان جا که در قرون اولیه ایجاد مدینه فاضله را طرح ریزی کرده و در عرصه کلام جدید، ایده پرویالیسم و تکثر گرایی را مطرح می کنند؛ تا در این بازه بتوانند اختلافات قومی و عقیدتی در میان بشر را کمرنگ کنند.

همچنین با تاکید براینکه ما مسلمانان علی الخصوص شیعیان باور داریم که ولایت در سایه‌ سار غدیر تسری می ‌یابد و اگر اجتماع و مردم به اهمیت غدیر پی می‌بردند دنیای امروز سرشار از همدلی، هم‌ زبانی وبه ‌دوراز اختلافات بود و ضرورت شناخت دقیق موضوع غدیر بر کسی پوشیده نیست و عدم شناخت کافی از این مسئله مشکلات و مصائب دنیای امروز را به همراه داشته است.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
برگزاری مراسم عزاداری به مناسبت شهادت سالار شهیدان و ایام محرم در واحد اسکو 1396/07/11
برگزاری مراسم عزاداری به مناسبت شهادت سالار شهیدان و ایام محرم در واحد اسکو مراسم عزاداری به همت معاونت آموزشی،دانشجویی و فرهنگی و با همکاری دفتر فرهنگ اسلامی با حضور اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد اسکو برگزار گردید
سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) 1396/06/01
اولین روز از ماه حج و قربانی مصادف با سالروز پیوند آسمانی و ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) است.