سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س)
1396/06/01

اولین روز از ماه

ذی الحجه

که دارای دو عید مبارک قربان و غدیر نیز است سالروز ازدواج زیباترین پیوند آسمانی در جهان اسلام می باشد که نمونه تکرار نشدنی در تاریخ می باشد.در این روز فرخنده، حضرت علی (ع) با برترین بانوی جهان پیمان

عشق

بست و خدا، والاترین فرستاده خویش را بر این پیمان گواه گرفت. برکت

ازدواج

حضرت علی

و حضرت زهرا، عمری به گستردگی آفتاب دارد، هم‏چنان که یاد و نام آن در تاریخ برای همیشه ماندگار شد.

برگزاری نشست تخصصی غدیر ، غدیر منادی وحدت در سایه سار ولایت 1396/06/15
اولین نشست تخصصی غدیر با موضوع ، غدیر منادی وحدت در سایه سار ولایت به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو و با مشارکت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسکو و با حضور روئسای ادارات و دانشگاههای شهرستان برگزار شد.
اهدای مدال قهرمانی سید کاظم حائری اسکوئی ، دانشجوی مهندسی معماری به دانشگاه 1396/05/29
سید کاظم حائری اسکوئی ، دانشجوی مهندسی معماری این واحد قهرمان سنگین وزن مسابقات پرس سینه کشوری مقام نخست را کسب و به تیم ملی راه یافت.