اختراع بتن سبک سازه ای پر مقاومت نورگذر توسط استاد واحد اسکو
1396/05/29

بتن سازه پرمقاومت نورگذر پس از 3 سال تحقیق و آزمایش گروهی آقای دکتر احسان دادخواه ، استاد مدعو دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو ، جناب آقای دکتر حسن نمازی و آقای دکتر خیرالهی از  دانشگاه سراسری تبریز و صنعتی سهند به ثبت رسید .

تفاوت اساسی این نوع بتن با بتن های شفاف دیگر در عدم استفاده از فیبر نوری درون آن است و نورگذاری از تمام وجوه پس از بتن ریزی و عمل فراوری و قالب برداری امکان پذیر است

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) 1396/06/01
اولین روز از ماه حج و قربانی مصادف با سالروز پیوند آسمانی و ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) است.
اهدای مدال قهرمانی سید کاظم حائری اسکوئی ، دانشجوی مهندسی معماری به دانشگاه 1396/05/29
سید کاظم حائری اسکوئی ، دانشجوی مهندسی معماری این واحد قهرمان سنگین وزن مسابقات پرس سینه کشوری مقام نخست را کسب و به تیم ملی راه یافت.