اختراع بتن سبک سازه ای پر مقاومت نورگذر توسط استاد واحد اسکو
1396/05/29

بتن سازه پرمقاومت نورگذر پس از 3 سال تحقیق و آزمایش گروهی آقای دکتر احسان دادخواه ، استاد مدعو دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو ، جناب آقای دکتر حسن نمازی و آقای دکتر خیرالهی از  دانشگاه سراسری تبریز و صنعتی سهند به ثبت رسید .

تفاوت اساسی این نوع بتن با بتن های شفاف دیگر در عدم استفاده از فیبر نوری درون آن است و نورگذاری از تمام وجوه پس از بتن ریزی و عمل فراوری و قالب برداری امکان پذیر است

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
برگزاری نشست تخصصی غدیر ، غدیر منادی وحدت در سایه سار ولایت 1396/06/15
اولین نشست تخصصی غدیر با موضوع ، غدیر منادی وحدت در سایه سار ولایت به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو و با مشارکت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسکو و با حضور روئسای ادارات و دانشگاههای شهرستان برگزار شد.
21 تیرماه؛ روز حجاب و عفاف گرامی باد 1396/04/21
پایبندی بانوان به حجاب، آنان را در رسیدن به مدارج عالی معنوی کمک می کند و از سقوط به پرتگاه هایی که در سر راه آنان قرار دارد مانع می شود.