اهدای مدال قهرمانی سید کاظم حائری اسکوئی ، دانشجوی مهندسی معماری به دانشگاه
1396/05/29

سید کاظم حائری اسکوئی ، دانشجوی مهندسی معماری این واحد قهرمان سنگین وزن مسابقات پرس سینه کشوری مقام نخست را کسب و به تیم ملی راه یافت.

در این مسابقات که بصورت تیمی و انفرادی انجام گرفت سید کاظم حائری اسکوئی ، دانشجوی معماری این واحد توانست مدال قهرمانی را کسب کند.

ایشان در مسابقات انفرادی با نام دانشگاه آزاد اسلامی اسکو در مسابقات حضور یافته و موفق به کسب مدال قهرمانی و راه یابی به تیم ملی کشور شد.

این دانشجو ، امروز با حضور در اتاق معاونت آموزشی،دانشجویی و فرهنگی جناب آقای دکتر باقر زاده و در حضور مسئول محترم تربیت بدنی واحد، جناب آقای دکتر حجت یلتقیانی واحد اقدام به اهدای مدال خود به دانشگاه نمود .

اختراع بتن سبک سازه ای پر مقاومت نورگذر توسط استاد واحد اسکو 1396/05/29
اختراع بتن سبک سازه ای پر مقاومت نورگذر توسط جناب آقای دکتر احسان دادخواه، استاد عمران واحد اسکو
قهرمانی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو در مسابقات پرس سینه کشور 1396/05/29
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو موفق به کسب مقام قهرمانی مسابقات پرس سینه سنگین وزن قویترین مردان ایران شد.