قهرمانی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو در مسابقات پرس سینه کشور
1396/05/29

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو موفق به کسب مقام قهرمانی مسابقات پرس سینه سنگین وزن قویترین مردان ایران شد.

سید کاظم حائری اسکوئی ، دانشجوی مهندسی معماری این واحد قهرمان سنگین وزن مسابقات پرس سینه کشوری مقام نخست را کسب و به تیم ملی راه یافت.

دراین مسابقات که ازطرف هیات پرورش اندام و پاورلیفتینگ وقوی ترین مردان ایران برای انتخابی تیم ملی جهت ارسال به مسابقات جهانی مالزی  برگزارشد ورزشکاران در اوزان مختلف به رقابت پرداختند که سید کاظم حائری اسکوئی در دسته سنگین وزن به کسب مقام قهرمانی نائل شد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
اهدای مدال قهرمانی سید کاظم حائری اسکوئی ، دانشجوی مهندسی معماری به دانشگاه 1396/05/29
ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر 1396/05/03
حضرت فاطمه معصومه (ع) در اوّلین روز ماه ذى القعده سال 173 هـ ق، 25 سال بعد از تولد حضرت امام رضا (ع) در شهر مدینه منوّره چشم به جهان گشود.